DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Imagini din culisele celei de a doua întâlniri dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta

Publicat: 12 11. 2014, 22:37
Actualizat: 13 11. 2014, 13:37

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Candidatul  PSD – PC- UNPR la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a declarat la cea de-a doua dezbatere tv contra candidatului ACL, că Klaus Iohannis este un candidat mult mai abil.

„E un politician abil, mult mai abil decât credeam, modul în care l-a dat jos pe Crin Antonescu. Locuitorii din Sibiu spun că e un primar bun. Domnul Băsescu, fost primar, a fost un președinte bun?”, a afirmat Victor Ponta în dezbaterea cu Iohannis.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. De cealaltă parte, Klaus Iohannis l-a ironizat pe contracandidatul său Victor Ponta atunci când acesta a descris felul în care va arăta România dacă el va fi ales președinte. „Ponta știe să vorbească numai când citește de pe cartonașe. Putem să citim aceste statistici oricând dorim”, a afirmat Klaus Iohannis.

Un moment de dispută între cei doi contracandidați l-a reprezentat amendamentul privind votul prin corespondență formulat de deputatul PNL Alina Gorghiu în comisia de revizuire a Constituției. Premierul Victor Ponta a susținut că a fost retras, dar candidatul ACL l-a contrazis.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. „E vorba de faptul că domnul Iohannis, la disputa de ieri, a fost total nepregătit și a spus niște lucruri neadevărate. Primul dintre ele este cel referitor la faptul că PNL, pe care îl conduce de puțin timp, a propus în comisia de modificare a Constituției un amendament la Constituție privind votul electronic sau mijloace de comunicare la distanță și PSD l-a respins. Am în față procesul verbal, Parlamentul României, Camera Deputaților, amendamentul depus de către Alina Gorghiu a fost retras. Nu a fost respins. Și rog ca domnul Iohannis să fie mai bine pregătit când vine și face afirmații”, a afirmat Ponta.

La rândul său, Klaus Iohannis a insistat asupra faptului că amendamentul indicat a fost respins.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. „Scrie în limba română aici, să știți, cu ștampilă”, a continuat Ponta, prezentând un document către camera de luat vederi.

Mai jos găsiți imagini din culisele celei de a doua dezbateri dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta:

Foto: Marius Dumbrăveanu / Mediafax FOTO

Foto: Marius Dumbrăveanu / Mediafax FOTO

Foto: Marius Dumbrăveanu / Mediafax FOTO
 

Foto: Marius Dumbrăveanu / Mediafax FOTO

Foto: Marius Dumbrăveanu / Mediafax FOTO

Foto: Captură VIDEO

Foto: Captură VIDEO

Foto: Captură VIDEO

Foto: Captură VIDEO

Foto: Captură VIDEO

 

 

Foto: Captură VIDEO