Discursul lui Ponta din ședința de guvern, întrerupt. „Domnul secretar de stat, aruncați-l, călcați-l în picioare, faceți ceva!”

Publicat: 06 11. 2012, 14:00
Actualizat: 02 02. 2019, 06:09

Premierul Victor Ponta a fost deranjat, la începutul ședinței de guvern, de faptul că telefonul secretarului general de la Ministerul Agriculturii, Sorin Chelmu, a început să sune când se adresa miniștrilor și i-a cerut acestuia să „arunce” sau să „calce în picioare” aparatul, pentru a-l opri.

La începutul ședinței de marți a Executivului, în timp ce primul-ministru le spunea miniștrilor că o delegație a Fondului Monetar Internațional, Comisiei Europene și Băncii Mondiale se află la București, telefonul mobil al secretarului general al Ministerului Agriculturii a început să sune. Deranjat de acest fapt, premierul și-a întrerupt discursul și l-a apostrofat pe Chelmu.

„Domnul secretar de stat, aruncați-l, călcați-l în picioare, faceți ceva ! Dumneavoastră, la Agricultură, nu știți să închideți telefoanele, am înțeles. Cred că le-am dat prea mulți bani la rectificare, d”aia!”, a spus Ponta.

Chelmu s-a înroșit la față și a ieșit din sala de ședințe a Guvernului, telefonul său continuând însă să sune în ciuda intenției vădite a posesorului de a-l opri.

După câteva secunde de pauză, primul-ministru și-a reluat discursul de unde a fost întrerupt, arătând că nu și-a uitat ideea după acest „atac” din partea Agriculturii.