Doi primari din opoziție, PNL și PDL, și unul independent s-au înscris în PSD Vaslui

Publicat: 18 09. 2014, 23:23
Actualizat: 29 09. 2018, 06:36

Organizația Județeană Vaslui a PSD a reușit să racoleze primii trei primari din județ și să-i facă membri de partid cu drepturi depline, în baza ordonanței privind migrația politică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După primarul independent al municipiului Huși, Ioan Ciupilan, care s-a înscris în PSD împreună cu cinci consilieri locali, trei de la PDL și doi de la PP-DD, edilul de la Ibănești (PDL), Benone Pletea, și cel de la Ivești (PNL), Dumitrache Nistor, au trecut la principalul partid de guvernământ.

„Cei trei primari au semnat adeziunile și sunt membri PSD. Vom vedea dacă vor mai fi și alții”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX președintele Organizației Județene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu.

Înscrierea celor trei primari în PSD sunt singurele schimbări anunțate până în prezent de formațiunile politice din județ în privința migrației edililor vasluieni. În schimb, mai există două mutări la nivelul Consiliului Județean Vaslui, după ce consilierii PDL Ionuț Ghețău și Gigi Brănici au trecut la PMP, respectiv PSD.