Dragnea a găsit coordonator pentru campanie. Cum i-a rezolvat șeful PSD problema penală pe care o avea

Publicat: 02 03. 2016, 11:20

„Da, rămâne. Este implicat foarte serios, merge și prin județe și chiar sunt mulțumit de modul cum organizează lucrurile”, a anunțat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a explicat că această condamnare pe numele lui Marian Neacșu nu-i interzice acestuia activitățile de partid. „Da, aia este legată de candidatură. Munca în partid nu este interzisă”, a precizat Liviu Dragnea.

Deputatul PSD de Ialomița Marian Neacșu a fost condamnat definitiv de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, după ce și-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar.

Liviu Drangea preciza, imediat după anunțarea sentinței în cazul Neacșu, că acesta nu va mai fi candidat al PSD la alegerile locale, dar o decizie în privința activității de partid urma să fie luată.

„Codul de integritate, ne place sau nu, se aplică tuturor membrilor, în ceea ce privește alegerile locale, cât și pentru alegerile parlamentare și, sigur, se va aplica și în cazul domnului Marian Neacșu (…) Dacă se aplică codul pentru cineva, înseamnă că nu trece de el, deci, dacă nu trece, nu candidează”, a declarat Liviu Dragnea.