Dragnea, anunț public privind suspendarea lui Iohannis

Publicat: 14 12. 2016, 11:13
Actualizat: 14 12. 2016, 17:15

„Mi-am permis și îmi permit și acum public să nu fiu de acord cu liderul PSD, Ioan Dîrzu, de la Alba, care a anunțat – sigur, după un rezultat senzațional al PSD în Alba – că îl vom suspenda pe președinte. Nu avem în minte acest demers”, a spus Dragnea.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, că organizația pe care o conduce îl susține pe Liviu Dragnea pentru funcția de premier, iar social-democrații iau în calcul suspendarea președintelui Klaus Iohannis dacă ar refuza propunerea.

Ioan Dîrzu a declarat, luni, într-o conferință de presă, întrebat despre candidatul pe care organizația județeană îl va susține la conducerea Guvernului, că Liviu Dragnea este cel mai bun candidat.

„Din punctul meu de vedere, și am discutat și cu colegii mei, cel mai bun candidat este Liviu Dragnea și credem că poate să conducă și țara foarte bine așa cum a condus și partidul. Este hotărât, are experiență în spate și la Ministerul Dezvoltării și știe care sunt problemele reale ale României. Ce poate să facă în plus, poate să conducă România începând de astăzi”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă problemele pe care le are cu Justiția nu ar fi un impediment pentru Dragnea, Ioan Dîrzu a spus că nu crede. „Știm cu toții pentru ce a primit acea condamnare”, a adăugat președintele PSD Alba, subliniind că nici acum nu a primit motivarea, iar „dosarul a fost de altă natură”.