Dragnea anunță data la care va fi revocat Zgonea din funcție

Publicat: 25 05. 2016, 00:04

Liviu Dragnea a spus, marți, la Sebeș, după o întâlnire electorală, răspunzând unei întrebări, că „este foarte posibil” ca Zgonea să fie revocat din funcție în „marțea neagră”, după alegerile locale.

„Este foarte posibil pe 7 iunie. Marți, „marțea neagră”. Este foarte posibil (…) Este campanie electorală, colegii deputați sunt în teritoriu. Să putem declanșa procedura de revocare ne trebuie în mod aritmetic un număr suficient. Totuși nu crapă Parlamentul dacă mai stă acolo până pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregătiți să îndeplinim procedurile de revocare acum când regulamentul… s-a depus pentru modificarea regulamentului și nu se mai poate agăța de … sper că nu se mai poate agăța de aceste chichițe”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD a evitat să spună pe cine vor propune social-democrații pentru președinția Camerei Deputaților, precizând că acest lucru se va întâmpla după ce scaunul va fi vacant.

„PSD va face propunerea pentru Camera Deputaților în momentul în care acel scaun va fi vacant. Atâta timp cât nu este vacant eu nu-mi permit să vântur nume care să fie rostogolite. Când scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere care se va și întâmpla”, a adăugat Dragnea.

Liderul social-democrat a participat, marți, la Primăria Sebeș, la o întâlnire electorală cu membrii din acest municipiu și din județul Alba.