Dragnea, după întâlnirea cu Timmermans: Oricine vine în România are curiorizăți pentru că este o țară frumoasă și se întâmplă lucruri

Publicat: 01 03. 2018, 22:02

„Oricine vine în România are curiorizăți pentru că este o țară frumoasă și se întâmplă lucruri. Cred că a venit animat de gânduri bune pentru a lămuri aspecte care generează controverse și a vrut să genereze un dialog real și direct. Cred că a venit animat de gânduri bune”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este de părere că îndoielile oficialilor europeni s-au risipit cu această vizită, Dragnea a spus că e nevoie de o colaborare de durată, care să fie directă.

„Cred că unul dintre motive a fost să se stabilească un dialog direct. Mă bucur că eu am făcut primul propunerea. Nu se poate risipi doar într-o zi (n.r.: neîncrederea). Eu nici nu îmi doream pentru că însemna că este nerealistă. Îndoielile se vor risipi când va fi o comunicare serioasă și realistă”, a mai afirmat Dragnea.

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi referitor la discuția cu președintele PSD, Liviu Dragnea, că social-democrații mai degrabă ar discuta despre locuri de muncă, sănătate și învățământ, și mai puțin despre reforma judiciară.