Ediție specială GÂNDUL LIVE, în această seară, de la ora 20.00. Un student la Oxford și un tânăr IT-ist, challengerii vreaupreședinte.ro, îi provoacă pe prezidențiabili

Publicat: 01 10. 2014, 19:12

Campania-eveniment „VREAU PREȘEDINTE” a intrat într-o nouă etapă. În această perioadă vă aducem în față o altă generație care vrea să ajungă să conducă România. Șase dintre românii care s-au înscris pe vreaupresedinte.ro și care au răspuns întrebărilor-provocare ale lui Cristian Tudor Popescu și Andrei Pleșu sunt challengerii celor 14 candidați, validați de Biroul Electoral Cental, care au intrat în cursa oficială pentru Cotroceni.

Cei șase care au rămas în dezbaterea publică din proiectul-eveniment „VREAU PREȘEDINTE” sunt Nicușor Dan, Codru Vrabie, Miroslav Tașcu Stavre, Cristian Enache, Cristian Leață și Dragoș Ureche.

Cristian Enache

Cristian Leață

În aceste zile vi-i vom prezentă pe acești challengeri, pe care îi vom pune față în față cu candidații oficiali și, împreună cu dumneavoastră, vom selecta ideile care pot duce România înainte și le vom impune în dezbaterea electorală ce va decide președintele României pentru următorii cinci ani.

În această seară, pe Gândul LIVE, de la ora 20.00, vă invităm să îi urmăriți pe Cristian Enache și pe Cristian Leață, invitații editorialiștilor Gândul, Clarice Dinu și Claudiu Pândaru.