Elena Udrea face un pas înapoi. „Subiectul contestațiilor este închis”

Publicat: 27 03. 2013, 15:39
Actualizat: 15 07. 2016, 01:34

Elena Udrea face un pas înapoi în conflictul cu noua conducere a PDL, anunțându-și colegii de partid că „subiectul contestațiilor este închis” și că va rămâne în tabăra democrat-liberalilor pentru „a se bate cu USL”.

„Am închis subiectul, iar acum suntem în interiorul partidului. Renunțăm la contestații. Analizând la rece, mi-am dat seama că unitatea partidului este mai importantă decât satisfacția corectă și statuară pe care susținătorii mei ar fi vrut s-o aibă. Nu îmi propun să am puncte divergente cu actuala conducere. Am demonstrat că sunt capabillă să mă lupt cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu”, a declarat aceasta.

Udrea participă la ședința Colegiului Director, ea fiind invitată oficial de Vasile Blaga. Poziționarea sa vine după ce, în ultimele zile, a contestat rezultatul alegrilor din PDL, cerând în câteva rânduri renumărarea voturilor de la Congres.

Totodată, Elena Udrea a postat și pe blogul personal că va rămâne în interiorul partidului, sfat pe care îl dă tuturor celor care o susțin, motivând că PDL „s-ar prăbuși fără ei”.

„Așa cum am declarat tot timpul, rămân în PDL și vreau ca toți cei care m-au susținut, jumătate din partid, să facă la fel, pentru că este nevoie de absolut toată lumea și sunt convinsă că partidul s-ar prăbuși fără ei. Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a asigura unitatea PDL. Ne dorim să rămânem împreună și să ne batem pentru principiile și valorile pe care ni le-am asumat cu toții prin moțiunea „Noul Partid Democrat Liberal. O Nouă Românie”. Ne vom bate cu USL cu toată energia noastră, încercând să demascăm incompetența și impostura celor care guvernează atat de prost România astăzi”, a scris ea.