Firea dezvăluie strategia sa în cursa pentru un nou mandat „Nu cred că trebuie să mă intereseze cine sunt contracandidații mei”

Publicat: 27 12. 2019, 18:48

„Am urmărit și eu ce afirmă posibilii contracandidați. Din punctul meu de vedere, nu cred că trebuie să mă intereseze cine sunt contracandidații mei. Trebuie doar să explic cum am găsit Bucureștiul, după 30 de ani de subfinanțare. Aici vorbim, în mod special, de transportul public în comun și termoficarea. În trafic erau doar 600 de autobuze. A trebuit să facem o achiziție importantă de 400 de autobuze euro 6. În acest moment, avem 1800 de autobuze. Am și reparat câteva ceea ce nu s-a întâmplat anterior.  (…) Am încheiat contractul pentru 130 de autobuze hibrid”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Primarul mai spune că a participat la o discuție la care s-a pus problema revenirii lui Sorin Grindeanu în PSD.

„Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să se întoarcă. Am avut plăcerea să particip la o întâlnire, la o discuție la care era și domnul Grindeanu și s-a pus problema revenirii sale în partid”, a declarat primarul Gabriela Firea la Antena3.

Sorin Grindeanu a declarat, joi, că se va gândi „foarte serios” la invitația de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timișoara.