Florin Iordache, PSD: „Reprezentanții ACL și-au aruncat singuri găinile în curte”

Publicat: 11 11. 2014, 16:17
Actualizat: 06 10. 2018, 11:47

„În niciun caz, PSD nu este implicat într-o astfel de mizerie. Reprezentanții ACL și-au aruncat singuri găinile pentru a crea un element de presă, fiindu-le frică cu candidatul lor Klaus Iohannis, care de fiecare dată când iese spune numai bazaconii, vezi ultima lui declarație care vizează creșterea de pensii în 2015, fiind rupt de realitatea și de cerințele unui adevărat președinte. Ei, cei de la ACL, au creat un astfel de eveniment pentru a se victimiza în fața cetățenilor”, a susținut Florin Iordache, membru în Consiliul Național al PSD și președinte al Comisiei de muncă a Camerei Deputaților.

Mai multe găini, unele dintre ele moarte, au fost găsite, marți, în curtea sediului ACL din Șoseaua Kiseleff, păsările având la gât bilețele pe care scrie: „Eu sunt Iohannis”,”Mi-e frică de dezbatere”.

Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de sosirea la sediul ACL a președintelui PPE, Joseph Daul, care urma să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga și Anca Boagiu.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, referitor la acest incident, că au fost sesizate Poliția și ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este „un partid al găinarilor”.

Mai mulți reprezentanți ai ANSVSA, echipați cu combinezoane albe, mănuși și ciorapi din plastic, au venit la sediul ACL, unde au strâns găinile împrăștiate prin curte și le-au pus în saci și containere.