Fostul viceprimar PDL al Capitalei Răzvan Murgeanu candidează pentru un post de deputat în Vaslui

Publicat: 27 09. 2012, 17:31
Actualizat: 27 09. 2018, 22:52

Fostul viceprimar PDL al Primăriei Capitalei Răzvan Murgeanu va candida pentru un post de deputat într-un colegiu din județul Vaslui, el susținând că a refuzat o ofertă similară din partea PDL București, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezent, joi, în orașul vasluian Negrești, fostul viceprimar al Capitalei și fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Răzvan Murgeanu a anunțat, într-o conferință de presă, că va candida în premieră pentru un post de deputat, într-un colegiu din județul Vaslui.

Fără a deține vreo funcție politică în prezent, Murgeanu a acceptat să candideze în colegiul Negrești în urma ofertei din partea președintelui organizației județene Vaslui a PDL, deputatul Dan Marian, după ce ar fi refuzat o propunere similară din partea PDL București.

„Inițial am primit o ofertă de a candida la Parlament din partea colegilor mei din București. Nu făcusem încă o evaluare și eram hotărât să nu candidez pentru că am considerat că este mult mai important să fii ancorat în realitate decât să te duci să votezi niște legi în Parlament. În cele din urmă, am fost convins de președintele PDL Vaslui, Dan Marian, care mi-a făcut propunerea în urmă cu o lună. Este o provocare pentru mine și nu am nicio reticență să candidez la Vaslui”, a declarat Murgeanu.

Candidatura lui Răzvan Murgeanu la Camera Deputaților în colegiul Negrești vine la o zi după ce și vicepreședintele PDL Cristian Boureanu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de deputat tot în județul Vaslui, respectiv în colegiul Huși.