Gabriela Firea susține ideea de candidat UNIC la prezidențiale. ,,Mi-aș dori ca domnia sa să candideze”

Publicat: 20 03. 2024, 15:42

This browser does not support the video element.

Gabriela Firea, șefa filialei PSD București, este de părere că și la alegerile prezidențiale ar trebui să se meargă pe varianta candidatului unic și că dacă ar candida Marcel Ciolacu, ea îl va susține. 

Mi-aș dori să avem un candidat unic la prezidențiale, în persoana șefului meu și colegului meu de partid, Marcel Ciolacu. Ne dorim această victorie, pentru că PSD a fost la limită și cu alte ocazii de a câștiga președinția și nu am câștigat-o, a spus Firea.

Întrebată dacă îi va cere lui Ciolacu să candideze, Firea a răspuns:

Nu sunt eu în măsură să îi cer ceva. Dacă domnia sa se va hotărî să candideze și dacă în Coaliție se va agrea și mi-as dori ca domnia sa să candideze, cu siguranță vom munci cu toții, ne vom implica și vom merge la victorie.

 

Cât despre o eventuală șefie la partid sau o candidatură la prezidențiale, Gabriela Firea a răspuns că:

La prezidențiale și la președinția partidului nu mi-am dorit niciodată să fiu un competitor, mi-am dorit și mă gândesc peste 4 ani să fiu un competitor pentru primăria capitalei, a mai spus fostul primar al Capitalei.

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu: Vreau un primar cu VIZIUNE, nu să care roabe / Cătălin Cîrstoiu: Primarul general nu trebuie să care o roabă