George Simion, întâlniri cu mai mulţi politicieni europeni la Bruxelles şi Strasbourg: „Am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră”

Publicat: 16 02. 2022, 09:50
Actualizat: 17 02. 2022, 09:59

George Simion, liderul AUR, a plecat la Bruxelles şi la Strasbourg, cu scopul de a se întâlni cu mai mulţi lideri europeni. Prima întâlnire a fost cu Jacek Saryusz-Wolski, membru al Parlamentului European.

Într-o postare pe pagina de Facebook, George Simion a anunțat că s-a întâlnit cu Jacek Saryusz-Wolski – un europarlamentar polonez, membru al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni și membru în comisiile pentru Afaceri Externe (AFET) și Afaceri Constituționale (AFCO) din Parlamentul European.

Jacek Saryusz-Wolski este şi membru al delegaţiei Comitetului Parlamentar Comun UE-Ucraina, structură mai vizibilă mai ales în contextul situaţiei de la graniţa Ucrainei cu Rusia. George Simion a menționat că a discutat cu Saryusz-Wolski, iar unul dintre subiecte a fost chiar cel al agresiunii ruse din zona noastră.

„Tocmai am ieșit de la întâlnirea cu Jacek Saryusz-Wolski unde am discutat despre agresiunea rusă în regiunea noastră și necesitatea unei Europe a națiunilor. Voi continua pe tot parcursul zilei cu întâlniri la Bruxelles și Strasbourg, fiți alături!”, a scris George Simion pe Facebook.