Gorghiu: Am votat pentru soluții realiste și nu fantezii. Mi-aș dori să văd astăzi că orice strategie legată de absenteism e istorie

Publicat: 11 12. 2016, 10:52
Actualizat: 11 12. 2016, 13:47
Alina Gorghiu: „PNL așteaptă să vadă câte mandate va avea...” / Mesaj dur pentru USR!

„Vreau să vă spun că am niște emoții incredibile. E prima dată când votez în Timișoara și le mulțumesc tuturor că m-au primit bine. E prima dată când votez la Liceul Carmen Sylva, unde a terminat mama. E prima dată când votez pentru o echipă atât de bună și nu votez în calitate de om politic, votez ca un om normal, astăzi, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru toți oamenii pe care nu aș vrea să îi dezamăgesc. Votez pentru normalitate, pentru speranță și nu resemnare, pentru soluții realiste și nu fantezii și mi-aș dori să văd astăzi ca orice strategie legată de absenteism e istorie”, a declarat Alina Gorghiu la ieșirea din secția de votare.

Președintele PNL a făcut apel la tinerii din țară să iasă la vot.

„Dați-mi voie să fac apel la toți tinerii din România să își ia părinții, prietenii și să vină să voteze viitorul României așa cum și-l doresc. Le urez succes tuturor și sper să fie mult mai bine pentru noi toți, începând cu mâine”, a mai spus Gorghiu.