Gorghiu o atacă pe Olguța Vasilescu: De ce-i lași pe oameni cu ochii în soare?

Publicat: 09 11. 2016, 18:03

Alina Gorghiu a declarat, miercuri, într-o conferință de presă la Craiova, că primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, nu ar fi trebuit să candideze la alegerile parlamentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sincer, nu o înțeleg pe doamna primar. Ai venit în campanie la locale, ai cerut votul, te-a ales craioveanul. De ce acum faci pasul ăsta, lăsându-i pe oameni cu ochii în soare când tu ai spus că nu îi vei părăsi niciodată și că vrei să-ți duci proiectul până la capăt? Până la urmă pentru noi este o veste bună că va veni în Parlament și se va pierde în mulțime”, a declarat Gorghiu.

Referitor la faptul că, deși este prima pe lista PSD Dolj pentru Camera Deputaților, Olguța Vasilescu a afirmat că nu vrea să renunțe la funcția de primar, președintele PNL a declarat: „E o înșelătorie spusă public. Eu mă pun cap de listă, vă păcălesc, vă cer votul, dar eu stau tot aici”.

Alina Gorghiu participă, joi, la Craiova, la lansarea candidaților PNL din Oltenia pentru parlamentarele din 11 decembrie.