Grindeanu, întâlnire cu Tudose la Guvern. „I-am solicitat să-mi dea niște lămuriri”

Publicat: 04 09. 2017, 18:20
Actualizat: 26 03. 2019, 02:51

„Eu l-am rugat să vină. I-am solicitat să-mi dea niște lămuriri despre niște întâlniri pe care le-a avut pe politică externă, întâlnirile tete-a-tete. Știți că nu se înscriu nicăieri…”, a spus Tudose despre întrevederea cu Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a mers, luni, la Palatul Victoria, unde a discutat cu actualul prim-ministru, Mihai Tudose.

Întâlnirea lui Sorin Grindeanu cu Mihai Tudose a avut loc la o săptămână după ce premierul a numit-o prefect de Timiș pe Eva Andreas, fosta șefă de cabinet a lui Sorin Grindeanu.

Premierul Mihai Tudose declara, la finalul lunii august, că a mai discutat cu Sorin Grindeanu despre numirea acestuia într-un post de ambasador sau de consul.

„Am vorbit și la nivel personal, și politic, și într-o echipă de partid. (…) Domnul Grindeanu a fost premierul României timp de șase luni, cu un bagaj acum de informații și cu experiență”, a afirmat Mihai Tudose la sfârșitul lunii august, la un post de televiziune.

El a mai spus atunci că discuțiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la începutul lunii septembrie și că numirea lui Grindeanu într-un astfel de post ar fi „un element util pentru țară”.