Honorius Prigoană s-a înscris în PNL. „Așa mi-a dictat conștiința. PNL este singurul partid cu adevărat de dreapta”

Publicat: 31 08. 2012, 11:48
Actualizat: 17 03. 2017, 07:56

Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților Honorius Prigoană s-a înscris, vineri, în Organizația Municipală a PNL București, adeziunea fiind semnată de președintele interimar al PNL, Daniel Chițoiu.

„Fostul candidat la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților Honorius Prigoană s-a înscris vineri, 31 august a.c., în Organizația Municipală a PNL București. Adeziunea a fost semnată de președintele interimar al PNL, Daniel Chițoiu. Honorius Prigoană va activa în cadrul organizației PNL a Sectorului 2”, se arată într-un comunicat al Organizației Municipale PNL București.

Anunțul a fost confirmat și de Honorius Prigoană, care a spus că nu a fost sfătuit de nimeni să plece din PDL, ci a făcut așa cum i-a dictat conștiința. „Eu sunt un om de dreapta, cu o doctrină liberală, iar Partidul Național Liberal este singurul partid de dreapta din România, în interiorul lui va fi adevărata doctrină liberală. Nu m-am sfătuit decât cu propria conștiință, colegii din PDL mi-au urat succes, unii dintre ei chiar vor să treacă și ei la PNL”, a declarat Honorius Prigoană, pentru gândul, spunând că dacă partidul va decide ca el să candideze la alegerile parlamentare, atunci o va face.

Honorius Prigoană a candidat din partea PDL, la începutul anului 2010, pentru postul de deputat rămas vacant după plecarea lui Bogdan Olteanu la BNR.