Iliescu împlinește luni 84 de ani, va fi sărbătorit duminică seară la Ateneu

Publicat: 02 03. 2014, 16:52

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, împlinește, luni, 84 de ani, dar va fi sărbătorit, duminică seară, la Ateneu, unde este organizat un concert de muzică clasică în cinstea sa, la eveniment urmând să participe lideri PSD, prieteni și admiratori ai fostului șef de stat.

Membrii Clubului de la București, organizație prezidată de către Iliescu, au decis să organizeze, cu o zi în avans față de ziua de naștere a fostului șef de stat, la Ateneu, un concert de muzică clasică în interpretarea Orchesterei Naționale de Tineret.

Concertul este pregătit pentru ora 19.00, iar la eveniment vor fi prezenți lideri ai PSD, precum și vechi prieteni și simpatizanți ai președintelui de onoare al formațiunii.

Și în 2012 a fost organizat un concert la Atenu cu ocazia zilei de naștere a lui Ion Iliescu. El a fost felicitat, la finalul concertului dat în onoarea sa, de către invitații săi, aceștia ciocnind o cupă cu șampanie cu fostul șef al statului la împlinirea de către acesta a vârstei de 82 de ani.

În 2013, președintele de onoare al PSD și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de soția sa, Nina, iar seara a mers la Ateneu, unde s-a lansat o carte despre el.