Împușcături în trafic, între clanurile Cămătarilor și Sportivilor. Un bărbat a fost rănit la Popești-Leordeni

Publicat: 12 11. 2012, 15:17
Actualizat: 19 05. 2015, 17:04

Un bărbat a fost rănit miercuri în județul Ilfov, la Popești-Leordeni, după un conflict cu împușcături în trafic produs pe șoseaua de centură a Capitalei, victima fiind transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. 

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul rănit a fost împușcat în torace.

Conflictul de miercuri din Popești-Leordeni, în care un bărbat a fost împușcat în piept, a avut ca protagoniști membri ai clanurilor Cămatarilor și Sportivilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

În conflict a fost implicată și o rudă a unuia dintre liderii clanului Sportivilor, potrivit acelorași surse.

Conflictul s-a produs miercuri după-amiază, pe șoseaua de centură a Capitalei.

Un bărbat a fost împușcat în piept și dus de urgență la Spitalul Bagdasar-Arseni din București, cu o mașină particulară.

„A fost adus la spital în șoc hemoragic. Are o plagă împușcată pulmonară, este în sala de operație”, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Florian Bica.

Polițiștii au fost alertați în urma unui apel la 112 în care au fost semnalate împușcături în Popești-Leordeni.

Doi bărbați, aflați într-un autoturism cu geamurile sparte, în apropiere de locul conflictului, au fost prinși de polițiștii bucureșteni și duși, pentru audieri, la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, întrucât cazul este de competența acestuia, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliția Capitalei.

În acest moment, nu se știe dacă bărbații prinși sunt cei care au tras asupra persoanei duse la spital.

Polițiștii din Ilfov spun că au fost alertați în urma unui apel la 112 referitor la un conflict cu împușcături care a avut loc la Popești-Leordeni.