Încă o gafă marca Dăncilă: Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii – AUDIO

Publicat: 04 11. 2019, 13:48

Președintele PSD, Viorica Dăncilă , în încercarea de a spune că luptă pentru România, a afirmat că luptă împotriva țării:

„Și eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt, într-adevăr, cu candidatul Iohannis, nu lupt împotriva unui om, lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca în deciziile președintelui să se regăsească și pensionarii, și tinerii, și femeile, și bărbații care au grija familiei lor”, a declarat Dăncilă, conform înregistrării publicate de Realitatea de Vrancea.

 

Joi, Dăncilă a gafat iar în timpul discursului susținut în fața membrilor PSD din Sighetu Marmației, județul Maramureș, confundându-l pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

În timpul discursului susținut la Sighetu Marmației, cu ocazia vizitei făcute, joi, în județul Maramureș, Viorica Dăncilă a vorbit despre demiterea sa de la Palatul Victoria prin moțiune de cenzură, confundându-l pe liderul PNL, Ludovic Orban, cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu înlocuirea lui Viktor Orban… cu înlocuirea lui Ludovic Orban… asemănarea, dar total diferiți ca și implicare (…)”, a spus Viorica Dăncilă.