„Înțepătura” lui Cristian Preda la adresa PSD: Noi suntem într-o situație fericită, popularii europeni vin la București în octombrie

Publicat: 03 09. 2012, 15:36
Actualizat: 03 09. 2012, 15:36

Prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, referitor la organizarea Congresului PPE la București, că PDL se află „într-o situație foarte fericită”, prin solidaritatea popularilor europeni, în timp ce PSD a fost refuzat drept gazdă a Congresului Partidului Socialist European.

„Suntem în situația fericită în care solidaritatea cu popularii europeni ne plasează pe noi, cei de la PDL, într-o situație foarte bună, spre deosebire de PSD care s-a văzut refuzat chiar zilele trecute ca gazdă a anunțatului Congres al Partidului Socialist European”, a spus Preda, după ședința BPN al PDL.

El a menționat că membrii BPN al PDL au discutat despre pregătirea Congresului PPE care se va desfășura la București în 17-18 octombrie și la care sunt invitate să participe 73 de partide din 40 de țări.

Conform unor surse diplomatice, la Congresul PPE de la București ar urma să participe și cancelarul german Angela Merkel.