Iohannis, despre votul românilor din diaspora: „Este o BĂTAIE DE JOC!”

Publicat: 03 11. 2014, 13:34

Prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a caracterizat drept o „bătaie de joc” modul în care s-a organizat votul din diaspora, susținând că PSD s-a temut de votul românilor și că dacă ar fi fost introdus votul prin corespondență PNL i-ar fi „rupt din primul tur”.

„Cu diaspora a fost o bătaie de joc și trebuie făcută o analiză foarte clară. În acest fel nu putem să tratăm românii de afară. Oamenii au ieșit masiv la vot, o bătaie de joc care trebuie să înceteze o data pentru totdeauna. Noi am avut un proiect de vot prin corespondență, PSD s-a temut, dacă toți românii ar fi votat i-am fi rupt din primul tur”, a spus Iohannis.

Liderul PNL a adăugat că este optimist că va câștiga alegerile prezidențială, subliniind că a fost un „rezultat bun”.

„Știm ce avem de făcut, suntem chiar bine bine motivați și o să vă spun că lucrurile o să meargă foarte bine. Este un rezultat bun, acesta ni l-am promis și pe acesta l-am obținut”, a subliniat Iohannis.

Președintele liberalilor s-a clasat pe locul al doilea în primul tur al alegerilor prezidențiale, fiind devansat de premierul Victor Ponta, între cei doi existând o diferență de aproximativ zece procente.