Iohannis: Un iz de comunism tot simțim când vorbim de PSD. E un partid imens, nu a fost învins

Publicat: 26 10. 2019, 14:48

„ Suntem în război împotriva PSD care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD nu a atacat doar statul, doar marile sisteme publice, PSD nu a atacat doar democrația românească, PSD i-a atacat pe români. Pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor, asta am făcut eu împreună cu voi. Ne-am câștgat libertatea, am instaurat cu greu democrația în România în ultimii 30 de ani. Dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD. PSD sunt o forță politică care din păcate a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe, nu ar fi fost nevoie să spună Emil că dorim aceleași condiții cum au oamenii la Paris și Roma, le-am fi avut. Românii sunt un popor harnic, în 30 de ani ne-am fi ridicat la același nivel dacă nu am fi avut piedica majoră numită PSD”, a spus Klaus Iohannis, la Reuniunea Ligii Aleșilor Locali PNL.

Șeful statului a afirmat că PSD e un partid mare, cu reprezentanți în toate instituțiile publice, astfel că acesta nu a fost încă învins.

„ Să nu vă imaginați cumva că după câștigarea europarlamentarilor și referendumului a fost învins. PSD e un partid imens, este înșurubat în toate sistemele statului. Deschiderea căii spre România normală se poate face prin vot”, a subliniat Iohannis.