Ion Stan: „Nu plec din PSD că nu-i mai place lui Ponta de ochii mei”

Publicat: 19 06. 2012, 19:04
Actualizat: 19 06. 2012, 19:04

Fostul președinte al organizației PSD Dâmbovița, Ion Stan, a declarat, marți, pentru Mediafax, că a respins ca nejustificate motivele schimbării sale din funcție, pe care i le-a transmis Victor Ponta, el precizând că nu va pleca din partid dacă nu-i mai place președintelui partidului de ochii săi.

„Am văzut, am fost demis. Motivele pe care Ponta mi le-a transmis azi sunt inventate, ca să găsească un pretext ca să mă schimbe. Le-am respins pe toate azi”, a spus Stan pentru MEDIAFAX.

El a precizat că nu va pleca din PSD.

„Nu plec din PSD că nu-i mai place lui Ponta de ochii mei. Aici am stat 20 de ani, aici rămân. Ce am de spus voi spune în continuare, nu mai am nicio reținere, nu e o problemă că nu mai sunt președinte”, a spus Ion Stan.

Biroul Permanent Național (BPN) al PSD a votat, marți, cu unanimitate, schimbarea președintelui organizației PSD Dâmbovița Ion Stan cu noul președinte al Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Sursele citate au precizat că, deși toți membrii BPN au fost de acord cu înlocuirea lui Stan cu Țuțuianu, se dorește găsirea unei modalități diplomatice de comunicare a acestui lucru fostului lider al organizației.

De altfel, întrebat în conferința de presă dacă au existat schimbări de președinți de organizații operate de BPN, Victor Ponta a evitat să facă declarații în acest sens.

„Sunt organizații în atenția BPN pentru a lua măsuri de dinamizare, nu le comunic, vreau să discut eu direct cu colegii mei. Dcă aflați dumneavostră pe surse, să fie rușinea sursei”, a spus Ponta, râzând.

De asemenea, în BPN de marți a fost discutată și situația PSD Botoșani, al cărei președinte, Gheorghe Marcu, va pleca la CNVM.