Laude pentru silueta Vioricăi Dăncilă, din partea unui senator PSD: Are și corpul ăsta frumos… elegant. A fost înotătoare de performanță

Publicat: 21 10. 2019, 08:58

Nicolae Moga, care a fost Ministru de Interne pentru șase zile și care și-a dat demisia la izbucnirea cazului Caracal, a participat joi la un eveniment de campanie în Constanța. Senatorul PSD nu a lăudat numai capacitățile Vioricăi Dăncilă de posibil președinte al României, ci și calitățile fizice. Astfel, Moga a lăudat corpul frumos, silueta și eleganța candidatului la prezidențiale din partea PSD:

„Ați văzut-o pe doamna președinte jucând tenis de masă. I-a bătut pe toți. Așa o să facă și la alegeri. Dar ce nu știați, și dau din casă, doamna președinte a fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul ăsta frumos, ați văzut așa, elegant, siluetă.”

Ulterior, primarul din Constanța Decebal a lăudat-o și el pe Viorica Dăncilă, spunând că „Doamna Viorica Dăncilă în momentul de față nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este și printre cei mai puternici bărbați din politica românească”.