Liberalul care a făcut „stand up comedy” la o ședință a partidului. Ironiile acide la adresa lui Tăriceanu, Gorghiu și Turcan care au stârnit valuri de aplauze. VIDEO

Publicat: 26 04. 2017, 22:43

Ca într-un adevărat număr de stand-up comedy, Tofan a făcut o scurtă trecere în revistă a modului în care s-au ales liderii PNL, caracterizându-i, în aplauzele delegaților PNL, pe Călin Popescu Tariceanu – „expert in matrimoniale”, pe Alina Gorghiu – „fata cuminte, inteligentă, tânără”și pe Raluca Turcan – „fată finuță, damă de salon”, scrie presa locală.

„Mai în glumă, mai în serios, dar asta e situația în care suntem astăzi. Și întrecerea asta falsă din decursul timpului între PNL și PDL a fost ca o întrecere între șchiopi și între surzi, în urma căreia era să muțim cu toții. Și ca să nu muțim, a venit vremea să facem ceva. Dragilor, nu mai este vremea liderului providențial. Singura șansă ca partidul să iese din situația în care e acuma e o mână de 20-30 de bărbați, cu scaun la cap, care mai vor ceva de la viață și de la PNL, să se ia lucrurile de la capăt”, a afirmat Tofan în cadrul discursului său.