Liviu Dragnea vrea în Parlament: „Este posibilă înscrierea mea pe listele de candidați ai USL”

Publicat: 21 09. 2012, 16:28
Actualizat: 13 07. 2016, 15:30

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea, ar putea candida la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie, anunțul fiind făcut joi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Mă voi gândi foarte serios la decizia de a merge în Parlament, motivațiile fiind diverse. Este posibilă înscrierea mea pe listele de candidați ai USL pentru alegerile parlamentare, dar nu este o decizie deloc ușoară”, a declarat secretarul general al PSD, adăugând că a primit multe mesaje de susținere din partea cetățenilor.

Cu toate acestea, deși a recunoscut că decizia trebuie luată foarte repede, în condițiile în care listele cu candidați trebuie stabilite până la 20 octombrie, Liviu Dragnea a spus că va face câteva sondaje de opinie pentru a vedea părerea cetățenilor și cota de încredere pe care o are.

„Până la 20 octombrie se vor stabili candidații USL din toată țara pentru alegerile parlamentare. Decizia de a candida trebuie luată foarte repede, voi face un sondaj pentru a cunoaște mai bine părerile oamenilor”, a mai spus pesedistul.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este cercetat de DNA în dosarul fraudării referendumului.