Lucian Romașcanu, despre VARIANTA Cătălin Cîrstoiu la Capitală: Vom vedea și alte posibile scenarii

Publicat: 18 03. 2024, 14:16
Actualizat: 19 03. 2024, 12:49
Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu / Sursa FOTO: psd.ro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL că varianta Cătălin Cîrstoiu, posibil candidat comun PNL-PSD la primăria Capitalei, este una finală, dar că în joc mai sunt și alte nume. Decizia finală va fi anunțată la sfârșitul ședinței de Coaliție. 

Senatorul social democrat a spus despre medicul Cîrstoiu că este „un administrator bun”.

Este unul din oamenii pe care i-am testat și care este în discuția Coaliția, dar decizia finală se va lua astăzi, pentru că vor veni și alții cercetați și vom vedea și alte posibile scenarii, iar la sfârșitul zilei sperăm să venim cu decizia finală. Este un administrator bun, un manager de spital.

Întrebat despre cum ar arăta programul candidatului Cătălin Cîrstoiu, Lucian Romașcanu a declarat că:

Ca să fie pregătit și să aibă planul făcut va trebui ca decizia Coaliției de astăzi să meargă în această direcție, lucru care nu s-a întâmplat încă și nu pot specula în acest moment, a mai spus Romașcanu pentru GÂNDUL.

Romașcanu l-a dat exemplu pe Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, la rândul său medic, care „este un primar foarte bun”, în opinia sa.

Nu uitați că și Daniel Băluță care este un primar foarte bun la Sectorul 4 este tot medic, deci nu e o incompatibilitate între meserie și administrație și poate fi un om pe care să construim și care să răspundă așteptărilor bucureștenilor, a declarat Lucian Romașcanu, purtător de cuvânt al PSD.

CITEȘTE ȘI: