Ludovic Orban are talent muzical. Președintele PNL a cântat „Așa-i românul” pe o scenă la zilele unei comune din Cluj

Publicat: 09 07. 2017, 10:17

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă seara, la manifestările organizate cu ocazia Zilelor comunei Ciurila, județul Cluj, la invitația primarului liberal Cristinel Popa.

Orban a urcat pe scena unde se desfășura un spectacol artistic și a primit un microfon din partea cântărețului de muzică populară Ovidiu Purdea Someș, după care președintele PNL a cântat „Așa-i românul” alături de acesta și de mai mulți soliști.

„Am cântat pentru că am fost invitat și pentru că m-am angrenat în această foarte frumoasă melodie reprezentativă pentru spiritul românesc”, a spus, la final, Ludovic Orban.

Președintele PNL a subliniat că, așa cum a promis la Congresul PNL, locul său de muncă va fi țara, astfel că cea mai mare parte a timpului și-o petrece intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din România.

„În acest week-end, după ce am fost la Curtea de Argeș, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip, dar n-a fost foarte greu. De asemenea, duminică voi participa la sărbătoarea tradițională de la Crucea Iancului, din comuna clujeană Mărișel, care marchează o mare victorie a trupelor Crăișorului munților împotriva armatei maghiare. Am mai participat și voi participa de fiecare dată cu bucurie”, a afirmat Orban.

La Zilele comunei Ciurila au fost prezenți mai mulți lideri ai PNL Cluj printre care vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros.