Ludovic Orban, iritat de speculațiile privind demisia sa: Nu e știre, cum n-au fost știri nici aiurelile alea…” – VIDEO

Publicat: 17 01. 2020, 09:48

Liderul liberal este deranjat de „fake news-urile” privind un posibil conflict între el și Klaus Iohannis.

Orban, în dialog cu Silviu Mânăstire, moderatorul emisiunii „Dosar de politician”, a acuzat „speculațiile de presă” și „manevrele adversarilor politici”.

„Realizator: Prim-ministrul Ludovic Orban, în direct, la „Dosar de politician”. Anunțul serii: nu își dă demisia domnul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Asta-i știrea.

Realizator: Chiar dacă …

Ludovic Orban: Ascultați-mă, domnule Mănăstire.

Realizator: Chiar dacă cei de la PSD …

Ludovic Orban: Și dumneavoastră, care sunteți un jurnalist cu atâta experiență ați căzut în capcana asta. Nu e știre, cum n-au fost știri nici aiurelile alea care au apărut cu demisia. Astea sunt niște prostii, niște fake-news-uri, care nu au nicio bază. Nu ați văzut că toate, în general … Mă uit de vreo două luni jumătate, aproape toate știrile pe surse care au fost date de câteva site-uri s-au dovedit minciuni gogonate, fără niciun fel de bază în realitate.

Realizator: Să le spunem speculații de presă.

Ludovic Orban: Nu, nu speculații de presă. Evident că ele au avut, să spun, un scop și anume acum scopul adversarilor este să creeze în mod artificial – vezi, Doamne – o diferență de opinii între președintele României și premier, că ar exista dispute între Klaus Iohannis și mine, ceea ce sunt niște bazaconii care nu au nicio bază.

Chiar vă spun sincer, colaborarea cu președintele României este o colaborare extrem de benefică. Experiență a domniei sale, prestigiul de care se bucură, atât la nivel internațional, cât și pe plan intern, experiența pe care o are în ceea ce privește abordarea unor probleme complexe este extrem de utilă și există un real parteneriat care este benefic, la urma-urmei e mai benefic României, pentru că duce la niște decizii bune pentru România, la o îmbunătățire a imarginii externe a României, să nu mai avem, dimpotrivă, să fim mândri când ne ducem afară să spunem că suntem români.”

Deci, sunt niște lucruri care se vor, cum se spun, pas cu pas vor duce România la o situație extrem de benefică.

foto: captură youtube.com