Ludovic Orban: Nu candidez la președinția PNL ca să mă aflu în treabă

Publicat: 16 07. 2021, 20:36
Actualizat: 16 07. 2021, 20:36
Ludovic Orban: Nu candidez la președinția PNL ca să mă aflu în treabă

Ludovic Orban a declarat, vineri, la Arad, că a decis să candideze pentru un nou mandat la șefia PNL deoarece poate conduce partidul către noi victorii electorale.

„Nu candidez la preşedinţia PNL pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă. Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea, dăruirea pentru a duce în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorii, spre guvernare şi spre realizări, aşa cum am avut noi de-a lungul întregii istorii”, a afirmat Ludovic Orban, vineri la Arad, citat de adevărul.ro.

Orban: PNL nu este un partid oarecare

Liderul PNL a mai spus că partidul pe care îl conduce nu este unul oarecare, ci este o formațiune care a adus modernizarea și dezvoltarea României.

„Noi suntem Partidul Naţional Liberal, nu suntem orice alt partid. Noi am adus modernizare, dezvoltare, infrastructură, noi am creat cu adevărat şansa pentru fiecare român de a se realiza în viaţă şi avem cu adevărat forţa de a câştiga respectul lumii întregi”, a mai spus Orban.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă este candidatul pentru șefia organizației liberale Arad, pe care o conduce și în prezent, precizează sursa citată.