Marcel Ciolacu, despre ALIANȚA PSD – PNL: Am adus împreună STABILITATE în România / Nicolae Ciucă: O construcție politică care a generat DEZVOLTARE

Publicat: 05 04. 2024, 12:49
Actualizat: 05 04. 2024, 14:24

This browser does not support the video element.

Premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, și președintele PNL, Nicolae Ciucă, au fost întrebați de reporterul Gândul, vineri, 5 aprilie, după ce au depus lista pentru europarlamentare, la BEC, ce mesaje au pentru membrii de partid care nu vor fi de acord cu această alianță.
România a intrat într-o democrație consolidată. Trebuie depășim și campaniile electorale în care ne învrăjbim între noi, românii, care prioritar era votul negativ. De această dată am hotărât venim cu un proiect electoral și pentru capitala României, și pentru Parlamentul Europei, a transmis Marcel Ciolacu.
Potrivit premierului, alianța a adus dezvolatre și stabilitate în România. 
Niciodată în istoria postdecembristă nu au fost atâtea investiții, atâtea șantiere, indiferent de regiunile de dezvoltare. E o dezvoltare uniformă. De 30 de ani, politicienii vin în fața românilor și promit lucruri. În acest moment, aceste lucruri se întâmplă. Cu alte cuvinte, am venit cu o alianță electorală de construcții, nu de îmbrăjbire între noi. E momentul depășim acea eternă îmbrăjbire, acel etern circ electoral, a explicat Ciolacu.

Totodată, Nicolae Ciucă a îndemnat cetățenii români nu se lase păcăliți de mesaje populiste. Potrivil lui Ciucă, aceste mesaje au o abordare de dezbinare.

O construcție politică stabilă care a putut genereze dezvoltare. În toate județele putem vedem întâmplându-se lucruri foarte bune. Doar un singur exemplu, de la 30% de comune care aveau apă, canal și asfalt, în momentul de față s-a ajuns la 62 de comune, care au reușit îmbunătățească viața oamenilor din mediu rural în țara noastră, a menționat Ciucă.

CITEȘTE ȘI:

Ciolacu: E oficial / Alianța PSD-PNL depune lista pentru EUROPARLAMENTARE, la BEC / Ciolacu și Ciucă se întâlnesc la fostul sediu USL

Premierul Marcel Ciolacu a văzut că, în politică, istoria Coaliției se repetă