Marcel Ciolacu, despre Ciucă-Borza-Ostahie: Vreți să comentez ce face președintele PNL?!/Domnul Borza nu a participat la nicio ședință a coaliției

Publicat: 27 02. 2024, 11:58
Actualizat: 27 02. 2024, 12:19

This browser does not support the video element.

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că Remus Borza nu a participat la nicio ședință a coaliției. Întrebat de jurnaliști despre întâlnirea dintre Marcel Ciolacu, Remus Borza și Dan Ostahie, Ciolacu răspunde că nu comentează ce face președintele PNL.

Dumneavoastră vreți să comentez eu ce face PNL-ul, președintele PNL-ului?! M-ați pierdut.

Întrebarea este adresată în contextul în care o ședință a coaliției va avea loc marți după-amiază, unde ar trebui luate mai multe decizii, inclusiv cu privire la candidatul pentru Primăria Capitalei.

Despre „discuțiile exploratorii” de la restaurant și despre Remus Borza, Ciolacu nu comentează. Deciziile se iau în coaliție, la ședințele căreia Remus Borza „nu a participat niciodată”, spune Ciolacu.

Domnul Borza nu a participat niciodată la nicio ședință de coaliție, pentru că avem conducerile partidelor. Dânsul nu face parte din conducerea PNL. Nu a existat o solicitare din partea președintelui Nicolae Ciucă ca domnul Borza să fie la aceste ședințe. Eu discut cu colegii mei de coaliție, cu care facem ședințele de coaliție.

CITEȘTE ȘI: