Marcel Ciolacu, despre Piedone: E o iluzie fondată pe un fond DISTRACTIV, pe o prezență pe TikTok

Publicat: 09 04. 2024, 18:58

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se întreabă ce program rămâne în urma lui Cristian Popescu Piedone, după ce „trece fumul de la grătare”. 

Liderul social-democraților a vorbit la Conferința de alegeri a organizației București despre candidatul Cătălin Cîrstoiu și competitorii săi. Despre Piedone a afirmat că poate fi considerat „o victimă”.

Domnul Piedone este un cunoscut de-al meu. Ne cunoaștem cred că de 30 de ani, e un om pe care îl respect, un primar bun de sector, un om pe care îl putem considera o victimă pentru că avem două decizii contradictorii ale unor magistrați, dar cu tot respectul pentru domnia sa nu are nicio anvergură pentru a fi primar general al Capitalei.

Nu este prima oară când Marcel Ciolacu afirmă că Piedone „nu poate coagula în jurul său oameni”. A întărit din nou, concluzionând că primarul Sectorului 5 este o iluzie pe TikTok.

Îmi pun întrebarea: după ce trece fumul de la grătare, ce program rămâne în urmă? Niciunul. Cu alte cuvinte, e o iluzie fondată pe un fond distractiv, pe o prezență cum ne place la toți pe TikTok, mai ales tineretului, dar fondul de fapt nu există”, a declarat Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: