Maria Băsescu i-a adus finului Carol Ferdinand o trotinetă roz, la împlinirea a trei ani

Publicat: 16 01. 2013, 13:58
Actualizat: 19 05. 2015, 05:38

Maria Băsescu, soția președintelui Traian Băsescu, l-a vizitat, vineri, pe finul său, Carol Ferdinand, fiul prințului Paul și prințesei Lia, cu ocazia împlinirii vârstei de trei ani, aducându-i în dar acestuia o trotinetă roz și confetti.

Soția președintelui a spus că a venit să îl felicite și să îi ureze la mulți ani lui Carol Ferdinand, arătând și cadourile aduse: o trotinetă roz și confetti.

Maria Băsescu a ținut să le arate jurnaliștilor și instrucțiunile de folosire ale trotinetei roz, în care scria că este indicată pentru copiii cu vârsta între trei și cinci ani.

De asemenea, soția președintelui Băsescu a arătat că nu va rămâne la petrecerea aniversară organizată de părinții lui Carol Ferdinand în cursul serii. Vizita acesteia la locuința prințului Paul și prințesei Lia, aflată în centrul Capitalei, în apropiere de Piața Romană, a durat aproximativ 15 minute.

La petrecerea respectivă au fost invitați colegii de la grădiniță, precum și unii prieteni din vecini, printre care și Laurențiu Reghecampf jr., fiul antrenorului echipei de fotbal Steaua București și al impresarei Ana-Maria Prodan.

Prințul Paul și prințesa Lia, împreună cu Carol Ferdinand, au petrecut recent, de Anul Nou, împreună cu familia președintelui Traian Băsescu la vila de protocol de la Covasna.

Maria Băsescu l-a vizitat și în urmă cu un an pe finul său, când acesta a împlinit doi ani, cu care a petrecut aproape o oră și jumătate. Printre cadourile aduse atunci de Maria Băsescu se aflau un scăunel pentru învățarea cântecelor și a poveștilor, baloane, coifuri și un pulover.

Carol Ferdinand s-a născut pe 11 ianuarie 2010, la Maternitatea „Regina Maria” din București și a fost botezat pe data de 22 mai 2010, în religia ortodoxă.

Pe 9 ianuarie 2011, părinții prințului Carol Ferdinand – Prințul Paul și Prințesa Lia – și nașii – Traian Băsescu și Maria Băsescu – au sărbătorit ceremonia de „tăiere a moțului”, șeful statului oferindu-i copilului pixul său Mont Blanc, dar și jucării și hăinuțe.

Pe 11 ianuarie 2011, când a împlinit un an, prințul Carol Ferdinand a primit cadou cu ocazia aniversării sale un jilț regal, decorat cu ornamente aurii, și o gentuță Louis Vuitton.