Mesajul premierului Ponta la moartea lui Ariel Sharon

Publicat: 11 01. 2014, 19:07
Actualizat: 19 05. 2015, 16:11

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanțe familiei fostului premier israelian Ariel Sharon, după ce acesta a decedat astăzi.

„Am primit cu mare tristețe vestea că un mare om politic și strateg militar al Statului Israel a trecut în neființă. Ariel Sharon a fost un adevărat lider, luptând pentru țara sa atât pe front, ca militar, dar și ca lider politic și prim-ministru. Doresc să transmit expresia profundei mele compasiuni fața de familia îndurerată și poporul israelit și să le adresez acestora sincere condoleanțe”, se arată în mesajul de condoleanțe transmis de prim-ministrul Victor Ponta.

Premierul Ponta nu se află în țară, acesta fiind motivul pentru care nu s-a întâlnit cu Victoria Nuland, adjunctul pentru Afaceri Europene al Secretarului de Stat american, care și-a încheiat sâmbătă o vizită de două zile din România. Astfel, singurele mesaje postate în ultimele două zile fiind cele de pe Facebook, în care urează „la mulți ani” unui realizator de televiziune și ministrului de Externe, Titus Corlățean.