Mihai Sturzu, solistul de la HQ, ales președintele tinerilor PSD-iști

Publicat: 30 08. 2013, 17:46
Actualizat: 30 08. 2013, 17:46

Contracandidații la președinția Tineretului Social Democrat Mihai Sturzu, Ioana Pop și Gabriel Petrea au decis, vineri, la Mamaia, să meargă în echipă la Congresul TSD, Sturzu urmând să preia președinția organizației, în timp ce Pop va fi președinte executiv, iar Gabriel Petre – secretar general.

„Congresul Organizație de tineret (TSD) va fi la Brașov. De altfel, candidații au hotărât să meargă împreună, în echipă. Ăsta e un lucur foarte bun – fiecare pe funcția pe care au discutat-o. Important pentru organizația de tineret e să fie în continuare pepiniera pentru partidul mare, așa cum a fost în alte vremuri, și să fie sprijinul principal pentru campania electorală”, a declarat, vineri, președintele PSD, Victor Ponta, după ședința CExN al PSD, convocată la Mamaia.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că cei trei candidați la președinția TSD și-au împărțit funcțiile, urmând ca la Congres să candideze în echipă, astfel: Mihai Sturzu – președinte, Ioana Pop – președinte executiv și Gabriel Petrea (coordonator TSD București, viceprimar al Sectorului 6, n.r.)- secretar general.

Ponta a mai spus că toate evenimentele din această toamnă vor fi organizate în locații diferite pentru a avea un cât mai bun contact cu organizațiile, astfel: Congresul TSD va fi organizat la Brașov, Congresul Organizației de Femei – la Iași, iar Congresul Organizației de seniori, la Sibiu.