MOȚIUNEA DE CENZURĂ. Senatoarea Sorina Plăcintă a plâns în fața Elenei Udrea. „Nu mă poate amenința nimeni. Voi vota pentru”.

Publicat: 27 04. 2012, 15:42
Actualizat: 28 04. 2012, 15:34

Senatoarea Sorina Plăcintă a început să plângă în timpul unei discuții cu președintele PDL București, Elena Udrea.

În momentul în care a intrat în sala de plen, Elena Udrea s-a dus direct la banca în care se afla Plăcintă și a început să discute cu aceasta. La un moment dat, Plăcintă a început să plângă, încercând să-și șteargă discret lacrimile. Deputatul Theodor Paleologu s-a așezat în fața băncii în care se aflau cele două parlamentare, după câteva minute, blocând camerele televiziunilor.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a venit la cele două și le-a avertizat că sunt filmate, moment în care Sorina Plăcintă s-a ridicat din bancă și a plecat.

Ulterior, Sorina Plăcintă a părăsit sala de plen, rugându-i pe cameramani să-i facă loc și să nu o mai filmeze.

Plăcintă le-a reproșat reprezentanților mass-media că au amenințat-o, precizând că va vota pentru moțiunea de cenzură.

„În secolul XXI nu mă poate amenința nimeni. Ați făcut-o destul cu fiul meu. Votez moțiunea de cenzută”, a precizat senatoarea PDL.

Președintele PDL Emil Boc a declarat că decizia senatoarei este o surpriză și a precizat că Plăcintă nu a vorbit cu el despre aceasta. Boc a mai adăugat că Plăcintă nu i-ar fi spus că are probleme și nici nu l-a informat despre intențiile sale.

„Cine va vota pentru moțiunea de cenzură va fi exclus din partid”, a mai precizat Boc.