MRU: Cei din PSD sunt „în depresie nevrotică post-electorală”

Publicat: 30 11. 2014, 19:44
Actualizat: 30 11. 2014, 19:57

Ungureanu a afirmat, într-o conferință de presă, la Iași, că PSD a intrat în „depresie nevrotică post-electorală”, dar că liberalii privesc cu detașare ceea ce se petrece în PSD și „nu se bucură de boala altuia”.

„Grupuri de putere au existat întotdeauna în PSD, iar canibalismul pesedist e cunoscut. Cei din PSD sunt în depresie nevrotică post-electorală și caută acum vinovații pentru eșecul de la alegeri. Privim cu detașare ceea ce se petrece la PSD. Nu te poți bucura de boala altuia”, a spus Ungureanu.

El a afirmat că este o lecție pentru PNL ceea ce se petrece în PSD și că liberalii trebuie „să se desprindă de cei cu probleme penale, să aibă o structură curată și să îndepărteze comportamente cinice și arogante”.

„Curățarea partidului pe seama aplicării statutului PNL este dorită și de conducerea partidului”, a precizat Ungureanu.

Ungureanu a mai declarat că PNL nu este grăbit să ajungă la guvernare, preocuparea principală fiind întărirea partidului.

„Nu ne grăbim să ajungem la guvernare și nu suntem dispuși la schimbarea majorității guvernamentale. Interesul nostru este să întărim noul PNL. Este o activitate de lung parcurs, ne pregătim intens pentru alegerile din 2016”, a mai declarat Mihai Răzvan Ungureanu.