Nicolae Ciucă, după ce Sebastian BURDUJA a devenit candidat PNL la Primăria Capitalei: OPȚIUNEA care dă speranțe celor care nu s-au hotărât

Publicat: 23 04. 2024, 12:52
Actualizat: 23 04. 2024, 13:40

This browser does not support the video element.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, ales candidat pentru Primăria București după ce coaliția a renunțat la Cătălin Cîrstoiu, e opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au decis până acum.

Șansele PNL sunt date de profilul candidatului. Vine de pe funcția de ministru. Este opțiunea care dă speranțe celor care nu s-au hotărât până acum. Există un segment de electorat nehotărât și poate să-și prezinte planul pentru Primăria Capitalei ca nou intrat în competiție, a declarat Ciucă, întrebat ce șanse consideră că are la Primăria Capitalei candidatul PNL, Sebastian Burduja.

Întrebat ce atuuri consideră că ar avea Burduja și Firea, Ciucă a explicat: „Pot vorbi despre candidatul meu. Nu vreau să vorbesc despre alți candidați pentru că așa e onest și firesc”.

Președintele PNL l-a caracterizat pe Burduja ca fiind motivat, foarte bine pregătit profesional și cu viziune

PSD și PNL au renunțat la Cătălin Cîrstoiu și i-au propus pe Gabriela Firea și Sebastian Burduja

Ședința Coaliției s-a încheiat puțin după ora 1, după mai bine de 15 ore de negocieri, iar decizia finală a fost să renunțe la candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu și să meargă fiecare cu candidat separat la primăria Capitalei.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL pentru a maximiza electoratele celor doua partide.

CITEȘTE ȘI:

Sebastian Burduja intră în CURSĂ: Să le prezentăm bucureștenilor un model de ADMINISTRAȚIE liberală

Ciolacu i-a mulțumit medicului Cîrstoiu și o anunță pe Gabriela Firea – candidatul PSD: ,,De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”