Noua strategie de comunicare a Guvernului – remaniere pe Facebook. Al treilea ministru care își anunță plecarea de la Palatul Victoria

Publicat: 13 12. 2014, 19:39

Aurelia Cristea este cel de-al treilea ministru delegat care a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță că nu va face parte din Guvernul Ponta IV. Primul a fost ministrul delegat pentru Energie, urmat de cel pentru IMM-uri.

„În această seară, în urma unei discuții cu premierul Victor Ponta am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj-Napoca. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru buna colaborare și premierului Victor Ponta pentru încredere. Mă bucur că am reușit în aproape zece luni, în calitatea de ministru delegat pentru dialog social să îmbunătățesc comunicarea și dialogul între partenerii sociali și autorități, să pun umărul la lansarea unor proiecte finanțate prin fonduri europene care să încurajeze democrația participativă, să susțin un dialog constructiv cu partenerii sociali și să contribui la promovarea unei culturi a dialogului nonconflictual”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Cristea a intrat în guvern în luna martie, la formarea Guvernului Ponta III, după ruperea USL și retragerea PNL de la guvernare. Ea era cel de-al doilea reprezentant al PSD Cluj în Guvern, pe lângă ministrul Transporturilor, Ioan Rus.