Pândit „din boscheți” de radare, un deputat PSD a izbucnit nervos: „Să vă fie rușine, domnilor care conduceți Poliția Rutieră!”

Publicat: 14 01. 2015, 09:55
Actualizat: 29 03. 2015, 15:19

Un deputat social-democrat le reproșează polițiștilor de la Rutieră că, în loc să prevină, stau la pândă „după nu știu ce boscheți” pentru a-i amenda pe șoferi.

„Am mers cu mașina cca 450 km de la Nadlac -Craiova. Am numărat nu mai puțin de 10 radare de poliție. Nu radarele m-au deranjat, ci faptul că toate erau la pândă. Majoritatea erau fie in curbă, fie după un pom…fie după nu știu ce boscheți. Inițial, primul gând a fost să le zic de „bine” agenților, dar mi-am seama că ei au primit un ordin să se afle în locurile de pândă. De fapt, vina o au șefii de la Poliția Rutieră care au mentalitate de pândari”, a postat pe Facebook deputatul PSD.

El a avut și un mesaj de revoltă la adresa conducerii Poliției Rutiere: „să vă fie rușine domnilor care conduceți Poliția Rutieră”.

Gust a precizat că rolul agenților de poliție este să prevină și nu să pândească românii.

„Cred că trebuie sa arunc un ochi pe Codul Rutier pentru ca sunt prea multe abuzuri…!”, și-a încheiat Gust comentariul pe pagina sa de Facebook.