Piedone către Nicușor: “Toți interlopii ăștia vor veni să te contabilizeze pe 9 iunie”

Publicat: 20 04. 2024, 21:27
Actualizat: 21 04. 2024, 03:00

This browser does not support the video element.

Vineri, la depunerea candidaturii pentru funcția de primar general al Capitalei din partea PUSL, Cristian Popescu Piedone a venit cu un tricou inscripționat „Și eu sunt interlop”, trimitere la o declarație anterioară a lui Nicușor Dan, care afirma că actualul primar al Sectorului 5 ar putea ieși primar general „susținut de interlopi”. A urmat replica lui Nicușor de sâmbătă, tricoul „#Știm toți”, apoi contra lui Piedone: „Toți interlopii ăștia vor veni să te contabilizeze pe 9 iunie”

Piedone i-a dat replica lui Nicușor la România TV. Am văzut tricoul #Știm toți. Și noi știm toți că 4 ani nu ai făcut nimic patru ani și toți interlopii ăștia pe care i-ai făcut dumneata vor veni să te contabilizeze pe 9 iunie, a finalizat Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat vineri la sediul Biroului Electoral Municipal, unde şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, cu un tricou pe care era scris ”Je suis Peppa Pig!” şi ”Şi eu sunt Interlop”. În replică, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă o fotografie în care apare ţinând, la fel ca şi contracandidatul său, un tricou, dar cu mesajul: ”#ŞtimToţi”.

Citiți și: Cristian Popescu PIEDONE, despre Clotilde Armand: „Ferentari arată de 100 de ori mai bine decât Sectorul 1”