Ponta, despre cearta Macovei – EBA: Se poartă ca două țațe, este o rușine ce vedem. Îi urez succes lui Mircea Diaconu

Publicat: 22 03. 2014, 12:59
Actualizat: 10 08. 2019, 06:05

Președintele PSD, Victor Ponta, a comentat disputa purtată de europarlamentarii Monica Macovei și Elena Băsescu, afirmând că acestea se „poartă ca două țațe” și că „este o rușine ce vedem”. Cele două au avut în ultimele zile mai multe schimburi de replici în privința activității în Parlamentului European.

La depunerea listelor Alianței PSD – UNPR – PC pentru europarlamentare, Ponta a început prin a spune că va face o campanie pozitivă, deoarece oamenii „așteaptă mai mult bun simț și civilizație”.

„Pot să vă garantez că oamenii de pe lista PSD – UNPR – PC nu vor face cu două doamne, care se poartă ca două țațe, amândouă creații ale domnului Băsescu. Este o rușine ce vedem”, a spus Victor Ponta. Întrebat de un jurnalist dacă acesta este modelul de campanie pozitivă pe care îl va promova, liderul PSD a spus că nu face o campanie negativă, ci a constatat disputa între Monica Macovei și Elena Băsescu.

În schimb, Ponta i-a urat succes lui Mircea Diaconu, care a anunțat că strânge semnături pentru a candida independent la europarlamentare. Președintele PSD a spus că i-ar fi plăcut ca la depunerea listelor pentru europarlamentare să fie alături de el și Crin Antonescu, dar acesta a ales să nu mai fie în USL.