Ponta spune că Șova a greșit în cazul Bechtel: Nu trebuia să spună nimic până nu încheia negocierea

Publicat: 28 05. 2013, 19:13
Actualizat: 26 03. 2019, 13:31

 Premierul Victor Ponta consideră că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova, a greșit anunțând presa că înțelegerea cu Bechtel pentru autostrada Transilvania va fi reziliată luni, 27 mai, arătând că acesta nu trebuia să spună nimic până nu încheia negocierile.

„Cred că a fost prea transparent, că nu trebuia să vă spună nimic până nu încheia negocierea. Dacă v-a anunțat înainte să încheie negocierile, înseamnă că a greșit”, a spus Ponta jurnaliștilor, aflat la Brăila.

Contractul cu Bechtel privind construcția autostrăzii Transilvania ar urma să fie reziliat în următoarele zile, și nu la începutul acestei săptămâni, Șova declarând de această dată că mai trebuie stabilite unele detalii.

„Rezilierea contractului este o chestiune de zile, mai sunt unele detalii de pus la punct în această perioadă”, a declarat, luni, agenției MEDIAFAX ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova.

Joi, Șova, a declarat că luni, 27 mai, va fi reziliat contractul cu compania americană Bechtel privind construcția autostrăzii Transilvania, tot atunci urmând să fie anunțată și suma pe care o mai are de achitat statul către constructor.

El a arătat atunci că sunt discutate ultimele detalii privind rezilierea acordului și că suma despăgubirilor către Bechtel a fost deja stabilită, urmând să fie comunicată oficial luni.

MASTERCHEF. Câștigătorul concursului culinar de la PRO TV, anunțat marți seară