Președintele Iohannis: ”Vorbesc puțin și fac mult”

Publicat: 07 04. 2016, 07:07

„Când am intrat în campania electorală am spus că vreau altfel de politică și poate nu s-a înțeles încă foarte bine în ce constă acest altfel de politică. Probabil majoritatea și-a dat seama că vorbesc mai puțin, fac mai mult, comunic lucruri fără să caut senzaționalul”, a spus președintele la TVR.

Klaus Iohannis a adăugat că cel mai important lucru este ca dezbaterea din spațiul politic să fie pe un ton serios și aplicată.

„Cel mai important și cred că se vede între timp, am dorit și doresc în continuare ca dezbaterea în spațiul politic să fie pe o tonalitate serioasă, aplicată, pe tema care este în dezbatere și cred că aici putem să constatăm cu toții că tonul în spațiul politic este unul mai calm, lumea se concentrează pe ce vrea să prezinte și nu mai avem acele veșnice breaking news de certuri între președinte și prim-ministru, între prim-ministru și nu știu ce partid. Și chiar dacă sunt opinii diferite, ceea ce este și normal, tot mai mult observăm că politicienii folosesc argumentul în loc de acuzație fără niciun argument”, a conchis președintele.