Prima reacție a senatorului Șova după ce a fost salvat de colegii din Senat

Publicat: 25 03. 2015, 14:47
Actualizat: 26 03. 2015, 10:04

This browser does not support the video element.

După ce Senatul a respins cererea procurorilor pentru încuviințarea reținerii și arestării senatorului Dan Șova, acesta a declarat că senatorii au înțeles că un proces se desfășoară în instanță.

„Cred că au înțeles colegii parlamentari că un proces se desfășoară în instanță. Aștept să trimită cineva dosarul în instanță pentru a putea să mă apăr în fața judecătorilor”, a spus Șova.

Despre gestul colegei de Senat, Ruxandra Jipa, care l-a uns cu mir în plen, Șova a subliniat că este un gest prietenesc foarte bun.

În schimb, Șova a refuzat să precizeze dacă votul din Senat respectă decizia luată la partid prin care toate cererile venite din partea procurorilor vor fi încuviințate favorabil.

La începutul lunii februarie, întrebat cum va vota PSD în cazul solicitării procurorilor referitoare la Elena Udrea, premierul Ponta a afirmat: „Noi am adoptat o hotărâre a grupurilor parlamentare, week-end-ul trecut la Sinaia, și vom vota de fiecare dată pentru toate solicitările care țin de fapte penale”.