Primul miting oficial al PSD de susținere a Guvernului Grindeanu

Publicat: 16 02. 2017, 15:14

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD Argeș, filiala social-democrată va organiza, sâmbătă, între orele 17.00 – 19.00, un miting de susținere a Guvernului Grindeanu, în Piața „Vasile Milea” din Pitești.

Autoritățile locale au autorizat deja mitingul social-democraților, un protest la care sunt așteptați să participe circa 5.000 de persoane: „Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeșenilor, nu numai pentru membrii și simpatizanții PSD, ci pentru toți cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate și unitate. În continuare sperăm că putem trăi împreună, în țara noastră. România este a tuturor românilor și nu trebuie divizată de dispute politice și diferențe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare”, se arată în comunicatul PSD Argeș.

În data de 5 februarie, zeci de argeșeni au confirmat că se vor aduna, ziua următoare, în Piața „Vasile Milea”, și vor protesta față de președintele Klaus Iohannis. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook sub denumirea „Argeșul nu-l mai vrea pe Iohannis”. În ziua protestului, organizatorii au contramandat mitingul de la Pitești, susținând că se vor alătura protestatarilor din Capitală.