Probleme în familia Băsescu / Fiica cea mare a președintelui suferă de o boală gravă – SURSE

Publicat: 20 02. 2024, 01:20
Actualizat: 20 02. 2024, 07:46

Problemele se țin lanț de familia lui Traian Băsescu. După ce fostul președinte al țării a stat internat mai multe zile la Spitalul Militar, unde a fost tratat pentru o afecțiune pulmonară, o altă veste îngrijorătoare apare. 

Fiica cea mare a fostului șef de stat, Ioana, suferă de o boală gravă, afirmă surse din apropierea acesteia.

Ioana Băsescu a trecut printr-o perioadă extrem de grea, mai ales anul trecut, când a avut parte de mai multe amânări în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009.

Abia în noiembrie 2023, Ioana Băsescu și Elena Udrea au scăpat de condamnări în urma prescrierii faptelor.

În anul 2021, Ioana Băsescu a fost condamnată la 5 ani de închisoare, fiind judecată pentru instigare la delapidare și instigare la spălare de bani.

Fiica cea mare a fostului președinte fusese acuzată că, în 2009, i-ar fi convins pe directorul unei companii de stat și pe iubitul ei de atunci să contribuie cu fonduri ilegale la finanțarea campaniei electorale.

Sursa: Mediafax foto

CITEȘTE ȘI:

Cristian Jura (CNCD), după ce premierul a fost RECLAMAT de europarlamentarul Vlad Gheorghe: „Îmi este greu să înțeleg obiectul acestei petiții”

Sebastian Burduja prezintă 5 SOLUȚII pentru termoficarea Bucureştiului: Costurile la factură pot fi reduse cu 50-60% într-un singur mandat